CAPTUR Plug-in hybrid lanseringskampanje

Kun kr 2 495,- per mnd!

Kampanjen varer til 31.1.2021

Prøvekjør CAPTUR Plug-in hybrid

Leasingkampanje - kun kr 2 495,- per mnd! Inkludert metallic lakk og vinterhjul

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM PRØVEKJØRING

Eller ring oss på 47 88 40 00

Med nye CAPTUR Plug-in hybrid sitter du trygt bak rattet i en bil fullspekket av teknologi, utstyr og komfort. Opplev en SUV tilpasset dine behov, med sømløse girskift og dynamisk kjøring. Dra på langtur med hele familien med et lavt drivstofforbruk på kun 0,15 l/mil eller kjør 100% elektrisk i inntil 65 km. Valget er ditt!

Elektrisk når du vil!Nye CAPTUR Plug-in hybrid er utstyrt med et 9,8 kWh batteri og har i tillegg fordelene av hybrid-systemet: Bilen starter alltid på strøm for raskere respons og for å holde drivstofforbruket nede.

Hele 65 km elektrisk rekkeviddeHele familien kan dra på langtur med et drivstofforbruk på kun 0,15 l/mil, men også kjøre 100% elektrisk i inntil 65 km. I ren elektrisk modus er toppfarten 135 km/t.

E-TECH Plug-in-teknologien: 150 patenterNye CAPTUR Plug-in hybrid drar nytte av avansert teknologi med fokus på energigjenvinning, og er direkte inspirert av Renaults F1-ekspertise. E-TECH Plug-in-teknologien er utviklet av Renaults ingeniører og inneholder over 150 patenter.

Romslig og praktiskMed bedre plass og bedre utnyttelse av plassen sammenlignet med forgjengeren sitter man både komfortabelt og har godt med lagringsplass. Bakre seterad kan skyves hele 16 cm frem/tilbake etter behov. I tillegg er kneplassen i baksetene forbedret med 20 mm.

Leasingkampanje

Her ser du et eksempel på hva leasingen vil koste deg hver måned. Som du ser påvirker blant annet startleie, leietid og din årlige kjørelengde prisen. Ved å be om et tilbud, gir vi deg en nøyaktig månedspris basert på dine behov.

Startleie

Kr 59 100,-

Ønsker du en annen startleie? Spør oss om et tilbud!

Leieperiode

4 år

Ønsker du en annen leieperiode? Spør oss om et tilbud!

Årlig kjørelengde

10 000 km

Ønsker du en annen kjørelengde? Spør oss om et tilbud!

Månedspris

Kr 2 495,-Inkludert: Metallic lakk, vinterhjul, takrails og mørke sidevinduer bak og bakrute.

Be om tilbud og få en nøyaktig månedspris basert på dine ønsker og behov. Du kan f.eks betale akkurat det du ønsker i startleie.
BE OM PRØVEKJØRING
Se video av Nye CAPTUR Plug-in hybrid

E-TECH Teknologi

Nye CAPTUR Plug-in hybrid er bygget som en elbil med alle fordelene til en hybrid. Ved å benytte deg av fordelene til E-TECH teknologi bidrar du til mer miljøvennlig og dynamisk kjøring, samtidig som du reduserer driftskostnadene dine. Opplev fordelen av E-TECH teknologi og frihet i hverdagen til å tilpasse kjøringen etter ditt behov med Multi-Sense.

Kombinerer kraften i en bensinmotor med økonomisk elektrisk drift

Med nye CAPTUR Plug-in hybrid kombineres det beste fra begge verdener. Opplev optimal ytelse, lavt drivstofforbruk og god akselerasjon med bilens 1,6 l bensinmotor og to elektriske motorer. En helt ny automatisk girkasse sikrer sømløs og 100% elektrisk oppstart før drivkraften fra de to andre motorene trer inn. Ønsker du derimot å kjøre 100% elektrisk videre, er valget ditt - et tastetrykk unna.

Effektiv lading

Med nye CAPTUR Plug-in hybrid har du et stort batteri som både kan lades under kjøring og på det ordinære strømnettet med Plug-in teknologi. Optimaliser turen og reduser energiforbruket med Multi-Sense. Pure-Mode velges for 100% elektrisk kjøring. For kombinasjon av alle tre drivlinjer, trykkes gasspedalen ned for aktivering av Sport-mode.

Romslighet og komfort

Nye CAPTUR er 11 cm lenger! Det skyvbare baksetet gir også ekstra plass. Takket være fleksible løsninger har CAPTUR god plass i bagasjerommet med inntil 379 liter. Det er god lagringsplass for både korte og lange kjøreturer.

Multimedia

Med nye CAPTUR får du en bil tilpasset din livsstil. Her kan du dra langt og samtidig nyte sømløs teknologi med full oversikt over bilens funksjoner.

MULTI-SENSE

Nye CAPTUR E-TECH Plug-in hybrid har 3 MULTI-SENSE kjøreinnstillinger:

MySense = standard mode
Pure-mode= 100% elektrisk
Sport-mode = bensinmotoren og elektromotorene fungerer sammen for maksimal ytelse

Ved hjelp av E-Save og E-Nav-funksjonene kan oppspart batterienergi lagres til senere bruk, for eksempel når man kommer til en by og ønsker å kjøre helelektrisk.

Sikkerhet

Trygghet på veien er alfa-omega. Med nye CAPTUR får du sikkerhet i toppklasse og god oversikt over trafikkbildet til enhver tid.

Aktivt nødbremsesystem

Nye CAPTUR følger til enhver tid med på trafikken og eventuelle farer som kan oppstå. Dersom bilen registrerer at kjøretøyet foran deg bremser kraftig eller en fotgjenger plutselig krysser veien, varsler bilen deg. Den kan også bremse automatisk ved behov.

VIL DU VITE MER OM 

Nye CAPTUR Plug-in hybrid?

Prøvekjør CAPTUR Plug-in hybrid

Leasingkampanje - kun kr 2 495,- per mnd! Inkludert metallic lakk og vinterhjul

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

BE OM PRØVEKJØRING

Eller ring oss på 47 88 40 00

Bilde av Per Arne Berg

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 99470022 eller send meg en e-post på berg@citybil.no.

Per Arne Berg
Salgssjef

Åpningstider

Adresse og kart

City Bil AS
Malergaten 1, 3117 TØNSBERG

Om Oss

City Bil AS startet sin virksomhet som bilforhandler i 1988. I dag er vi forhandlere av flere gode merker; Mitsubishi, Kia, Renault og Dacia.Vår virksomhet omfatter salgsavdeling for nye og brukte biler, mekanisk verksted, oppretterverksted, delelager og administrasjon. Vi teller 20 ansatte og vi gjør vårt beste for at du som kunde er fornøyd.

Hos oss finner du et av markedets bredeste og sterkeste bilsortiment.

Uansett hva du har av ønsker, så er sjansen veldig stor for at vi har en modell som passer akkurat dine behov. Takk for at du besøker våre internettsider, og velkommen til vår forretning.